Til tross for navnet, kan vårruller gjerne nytes hele året rundt og ikke bare på våren. Fyllet kan varieresi det uendelige og det finnes masse gode sauser og dipper man kan dyppe de små rullene i
Vårrullene kan også fryses ned og da varmes istekeovnen på svak varme når en har lyst på. Dagens middagtips er hjemmelagete vårruller fylt med deilige grønnsaker
« Friskevårruller med knasende grønnsakerFiled Under. Dette er en fransk potetgrateng, som tradisjonelt består av poteter iskiver og smeltet smør bakt i en form istekeovnen
Jeg pleier også å kjøpe et asiatisk krydder som er lagd for vårruller. Jeg elsker «kinamat» og har vært så heldig å lære å lage litt som viifamilien elsker å fråtse i
Det var min datter Kristine og hennes venninneHeidi som begynte å lage vårruller hjemme hos oss. Men nå når de ikke lenger har tid og lyst så har jeg kreert mine egne oppskrifter på disse små delikatessene
Kjøttboller med sitrongress og korianderStektbrokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårruller med grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fyltekyllingoverlår*Maki*Laksekaker*oppskriftenefinnes på bloggen fra før