Stek kjøttdeig i en gryte, skru av platen. Da er hjemmelagde vårruller virkelig verdt å prøve. Vårruller egner seg godt som en forrett, eller som snacks
La kjøttdeigen trekke smak i ca. Maten i Vietnam er inspirert av både fransk og kinesisk kjøkken. Vietnam blir ofte omtalt som urtenes hjemland, og har utviklet en særegen og imponerende kokekunst
Bland i kjøttdeig, egg, og nudler. 250g kjøttdeig av svin eller kylling. Når oljen er varm legges 2-3 vårruller i gryten og stekes på alle sider til de er gylne. 250g kjøttdeig av svin eller kylling
Stek kjøttdeig sammen med grønnsakene på middels varme til kjøttdeigen har fått litt farge. Hjemmelagde vårruller er en stor favoritt hos mange og sammen med eggeris bir dette en supergod middag
Bland i kjøttdeigen og nudlene, smak til med salt og pepper og glutamat (ca. Vårruller kan jo lages av alt - egentlig - i alle fall her i vår vestlige verden
Brun kjøttdeigen og smak til med krydder. Fyll dem med kjøttdeig, agurk, gulrot, hvitløk, bønneskudd, peanøtter, reker og krabbekjøtt og rull dem sammen
Trodde du det var vanskelig å lage vårruller. Oppskriften gir 8-10 vårruller. 8-10 vårrullflak1 liter rapsolje150 g kjøttdeig av svin1 gulrot. Legg 4-5 vårruller i kasserollen med olje, temperaturen skal være 180′C (dvs. 150 g kjøttdeig av svin