Waldorfsalat hvitlok oppskrifter

Waldorfsalat

Waldorfsalat

Her kommer en enkel og god oppskrift på waldorfsalat. Waldorfsalat er en blanding mellom syrlige, friske og søte smaker fra ananas, eple og drue og fyldig, kremete smak fra dresssingen
Pannestekt gresskar og fennikel med fetaost

Pannestekt gresskar og fennikel med fetaost

Jeg serverte pannen med kyllinglår fra grillen og waldorfsalat (av alle ting. Jeg dro med meg et gresskar hjem fra butikken her om dagen, uten helt å ha noen plan for hva jeg skulle bruke det til
Kalkun

Kalkun

Tilbehør er waldorfsalat, mandelpoteter, fersk rosnkål stekt mør i smør med bacon og valnøtter og saus
Vegansk stek

Vegansk stek

Server gjerne sammen med waldorfsalat (dersom du spiser egg og meieriprodukter), potet, grønnsaker og vegetarisk brun saus

Nyttårskalkun og festtips

Waldorfsalat a’la Brimi (en porsjon holder). Waldorfsalat. Festbordet ble pyntet i god tid. Godt Nytt År. 2014 endte med en rosa solnedgang bak glitrende frostdekte trær
Klassisk oksestek med brun saus

Klassisk oksestek med brun saus

Waldorfsalat, oppskrift her. Server med mandelpoteter, waldorfsalat, tyttebær og grønnsaker. Jeg er oppvokst med «skikkelige» søndagsmiddager etterfulgt av gele til dessert
Kalkun (på min måte)

Kalkun (på min måte)

Det er veldig forskjellig hva som brukes som tilbehør til kalkun, men for oss så er waldorfsalat, rosenkål, gulrøtter, gode poteter og god saus med fløte, creme fraiche og kalkunsky det mest vanlige
Helstekt Kalkun med tilbehør

Helstekt Kalkun med tilbehør

Waldorfsalat. Ingen kalkun uten waldorfsalat – den er et “must” i min familie. Kan lages dagen før selskap, Kjøttkraft, middels vanskelig, saus, waldorfsalat 6 kg

Farsert kalkun

Serveres med kokte, smørvarmede poteter og Waldorfsalat. Bland kalvekarbonade og medisterdeig med strøbrød, fløte, timian eller hvitløk og innmat
Kyllingkarbonade med Tomat og Mozzarella

Kyllingkarbonade med Tomat og Mozzarella

Ønsker du litt mer tilbehør, så passer det perfekt med Waldorfsalat til. Hjemmelaget kyllingkarbonade på grovt brød og med mozzarella, tomat og litt salat, så ble det til et middagsmåltid