Oppskriften som jeg bruker er av den klassiske varianten man vil kunne finne på norske koldtbord, som i tillegg til de ovennevnte ingrediensene inneholder druer og ananas
jeg har aldri vært noe særlig glad i Waldorfsalat- før jeg fikk denne oppskriften. Altså. Denne er det ikke stangselleri i- og kan hende at det er grunnen
Her kommer en enkel og god oppskrift på waldorfsalat. Dette er en stor oppskrift beregnet på selskap. Waldorfsalat er en blanding mellom syrlige, friske og søte smaker fra ananas, eple og drue og fyldig, kremete smak fra dresssingen
Det er ikke kalkunmiddag eller koldtbord om det ikke er waldorfsalat, og siden vi i dag lager kalkunmiddagen vi ikke laget på nyttårssaften, er det dags for oppskrift
I fjor laget jeg waldorfsalat laget på soyakrem, HER er oppskriften, men vet dere hva, denne var mye bedre og siden waldorfsalat skal serveres kald med rå frukt og stangselleri så må jeg si at denne var imponerende lik waldorfsalaten vi spiser på julaften, -med majones og krem
3 stilker stangselleri - skjæres i skiver1 eple - i små biter60 gram valnøtter - grovt hakket50 gram druer - deles i 2dressing - ingrediensene kjøres sammen i blender
Waldorfsalat. ♥Fløte♥Druer♥Valnøtter♥Stangselleri♥En boks hermetisk ananas i biter♥Evnt Klementin. ♥1,5 dl fløte piskes til myk krem♥Tilsett 2 ss majones og saften fra en halv sitron og