3 stilker stangselleri - skjæres i skiver1 eple - i små biter60 gram valnøtter - grovt hakket50 gram druer - deles i 2dressing - ingrediensene kjøres sammen i blender
Personlig har jeg alltid syntes at Waldorfsalat er smakløs, men at ideen med en frukt og nøttebasert majonesbasert salat er god, så jeg har nå tatt utgangspunkt i en vanlig oppskrift, og hatt i cayennepepper, aprikosterninger og umamirike ingredienser som
Det er egentlig litt feil å kalle det en waldorfsalat, for det mangler både druer og selleri – men jeg har med det som er viktigst i mine øyne, nemlig epler og valnøtter
Brunch, Frukt, Glutenfri, Jul, Koldtbord, Kveldskos, Lunsj, Middag, Nyttårsaften, Pålegg, Påske. Denne oppskriften har fulgt min familie i en årrekke og den leverer ALLTID
Jeg serverer ofte koldtbordet mitt med waldorfsalat, men ser det ikke som en nødvendighet. Når det skal serveres koldtbord er potetsalat blant de rettene som for meg er en absolutt nødvendighet og jeg kan ikke huske sist jeg fikk servert eller serverte koldtbord uten
desember - Waldorfsalat"Skulle jula bli ødelagt, har vi alltids reservehjul. Hjemmelaget marsipan er både enkelt, godt og gøy, her er Pernilles marsipangris