Oppskriften som jeg bruker er av den klassiske varianten man vil kunne finne på norske koldtbord, som i tillegg til de ovennevnte ingrediensene inneholder druer og ananas
jeg har aldri vært noe særlig glad i Waldorfsalat- før jeg fikk denne oppskriften. Altså. Denne er det ikke stangselleri i- og kan hende at det er grunnen
I tillegg har den en fin crunch fra valnøttene. Her kommer en enkel og god oppskrift på waldorfsalat. Grovhakk litt isbergsalat og legg i bunnen av salatbollen
Kutt eplene opp i terninger, legg dem til side. Det er ikke kalkunmiddag eller koldtbord om det ikke er waldorfsalat, og siden vi i dag lager kalkunmiddagen vi ikke laget på nyttårssaften, er det dags for oppskrift
3 stilker stangselleri - skjæres i skiver1 eple - i små biter60 gram valnøtter - grovt hakket50 gram druer - deles i 2dressing - ingrediensene kjøres sammen i blender
Anne's Waldorfsalat. Det er nyttårsaften og da må man selvfølgelig ha waldorfsalat til kalkunen. Jeg spiser waldorfsalat hele året for jeg mener at det kan spises til alt
Waldorfsalat passer perfekt til koldtbord eller til svineretter. Som barn kan jeg huske at Waldorfsalat var det verste jeg visste, men nå er det noe av det beste jeg får på et koldtbord
Waldorfsalat. ♥Fløte♥Druer♥Valnøtter♥Stangselleri♥En boks hermetisk ananas i biter♥Evnt Klementin. ♥1,5 dl fløte piskes til myk krem♥Tilsett 2 ss majones og saften fra en halv sitron og