Visp kremfløten til krem og bland den sammen med majonesen. Med en herlig kombinasjon av smaker er Waldorfsalat klassiskt tilbehør til kalkun, kylling og svinekjøtt
Pisk kremfløten, og bland den med majonesen. Det er ikke kalkunmiddag eller koldtbord om det ikke er waldorfsalat, og siden vi i dag lager kalkunmiddagen vi ikke laget på nyttårssaften, er det dags for oppskrift
3 stilker stangselleri - skjæres i skiver1 eple - i små biter60 gram valnøtter - grovt hakket50 gram druer - deles i 2dressing - ingrediensene kjøres sammen i blender
Gro's Waldorfsalat. Å en av hovedtilbehørene til kalkun er selvsagt waldorfsalat. 1 boks kremfløte1 pk lettmajones2 røde epler1 beger røde stenfrie druer250 gram finsnittet kinakål2 stenger stangselleri1 boks annanas1 neve walnøtterSmak til med salt, pepper, sukker og annanaslakeSkjær opp eplene og sellerien i små fine biter. Pisk kremfløten til krem med sukker, tilsett majones, annanassaf (2-3 ss, kan også bruke en ss sitronsaft), salt og pepper
Anne's Waldorfsalat. Det er nyttårsaften og da må man selvfølgelig ha waldorfsalat til kalkunen. Jeg spiser waldorfsalat hele året for jeg mener at det kan spises til alt
Det er egentlig litt feil å kalle det en waldorfsalat, for det mangler både druer og selleri – men jeg har med det som er viktigst i mine øyne, nemlig epler og valnøtter