Waldorfsalat uten fløte oppskrifter

Waldorfsalat til julekalkunen.

Waldorfsalat til julekalkunen.

Pisk kremfløten halvstiv, bland i majones, samk til med salt og pepper + ferskenlakeHa i en skål og la den trekke i kjøleskap noen timer
Klassisk Waldorfsalat

Klassisk Waldorfsalat

Waldorfsalat er nok noe mange kjenner til og kan betegnes som en av de klassiske salatene man serverer til koldtbord her i Norge
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Pisk kremfløten til krem (Akkurat så stiv at den du kan lage mønster i den uten at den renner sammen igjen)
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Visp kremfløten til krem og bland den sammen med majonesen. Med en herlig kombinasjon av smaker er Waldorfsalat klassiskt tilbehør til kalkun, kylling og svinekjøtt
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Pisk kremfløten stiv og vend inn majones. Waldorfsalat kan man absolutt ha som tilbehør til både kjøtt, fisk og fugl
Waldorfsalat

Waldorfsalat

ananas, buffé, crunchy, dressing, druer, enkelt, eple, fyldig, isbergsalat, kalkuntilbehør, koldtbord, krem, kremfløte, majones, røde druer, salat, salatdresing, selleri, smakfull, stangselleri, syrlig og søtt, tilbehør, valnøtter, waldorfsalat
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Pisk kremfløten, og bland den med majonesen. Det er ikke kalkunmiddag eller koldtbord om det ikke er waldorfsalat, og siden vi i dag lager kalkunmiddagen vi ikke laget på nyttårssaften, er det dags for oppskrift
Raw waldorfsalat!

Raw waldorfsalat!

Waldorfsalaten ble mildere på smak dag to, og dessuten blir den også fastere i "fisken" etter en dag i kjøleskap
Raw waldorfsalat

Raw waldorfsalat

3 stilker stangselleri - skjæres i skiver1 eple - i små biter60 gram valnøtter - grovt hakket50 gram druer - deles i 2dressing - ingrediensene kjøres sammen i blender
Gro's Waldorfsalat..

Gro's Waldorfsalat..

Gro's Waldorfsalat. Å en av hovedtilbehørene til kalkun er selvsagt waldorfsalat. 1 boks kremfløte1 pk lettmajones2 røde epler1 beger røde stenfrie druer250 gram finsnittet kinakål2 stenger stangselleri1 boks annanas1 neve walnøtterSmak til med salt, pepper, sukker og annanaslakeSkjær opp eplene og sellerien i små fine biter. Pisk kremfløten til krem med sukker, tilsett majones, annanassaf (2-3 ss, kan også bruke en ss sitronsaft), salt og pepper
Anne's Waldorfsalat!

Anne's Waldorfsalat!

Anne's Waldorfsalat. Det er nyttårsaften og da må man selvfølgelig ha waldorfsalat til kalkunen. Jeg spiser waldorfsalat hele året for jeg mener at det kan spises til alt

Waldorfsalat

Pisk kremfløten stiv og vend inn majones og ananassaft, smak til med sukker om du vil ha den søtere. Waldorfsalat er et viktig tilbehør til kalkunen
WALDORFSALAT MED UMAMI

WALDORFSALAT MED UMAMI

Pisk kremfløte ganske stiv, bland med majonesen og smak til med krydder. WALDORFSALAT PÅ EN SENG AV SPRØSTEKTE VALNØTTER
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Waldorfsalat er et klassisk tilbehør på koldtbord og passer utmerket til magert kjøtt som kalkun, kylling og svin
Kalkunbryst med poteter og waldorfsalat

Kalkunbryst med poteter og waldorfsalat

Det er egentlig litt feil å kalle det en waldorfsalat, for det mangler både druer og selleri – men jeg har med det som er viktigst i mine øyne, nemlig epler og valnøtter

Rester av kalkun og Waldorfsalat

#rester #av #kalkun #Båtpoteter #Waldorfsalat #fruktsalat #jul #nyttår #fest #middag #middagstips #Oppskrift #glutenfri #laktosefri #melkefri #spis #opp #maten #din #blogg #bloggtopp #matblogg #Mors #middag #morsmiddag #frukt #grønnsaker