Skjær eple, stangselleri i biter og del druene i to. Med en herlig kombinasjon av smaker er Waldorfsalat klassiskt tilbehør til kalkun, kylling og svinekjøtt
Bland inn passe store biter av epler, stangselleri, ananas, druer og valnøtter. Waldorfsalat kan man absolutt ha som tilbehør til både kjøtt, fisk og fugl
Jeg har ikke ananas, sennep eller stangselleri oppi, men det er det egen preferanse som gjør. Det er ikke kalkunmiddag eller koldtbord om det ikke er waldorfsalat, og siden vi i dag lager kalkunmiddagen vi ikke laget på nyttårssaften, er det dags for oppskrift
3 stilker stangselleri - skjæres i skiver1 eple - i små biter60 gram valnøtter - grovt hakket50 gram druer - deles i 2dressing - ingrediensene kjøres sammen i blender. ) 3 stilker stangselleri
Anne's Waldorfsalat. Det er nyttårsaften og da må man selvfølgelig ha waldorfsalat til kalkunen. Jeg spiser waldorfsalat hele året for jeg mener at det kan spises til alt
Slik gjør du Pisk fløten til krem og rør inn majonesen, sett til side kutt stangselleri og epler i biter, bland eplebitene med saften fra sitron slik at de ikke blir brune
♥Fløte♥Druer♥Valnøtter♥Stangselleri♥En boks hermetisk ananas i biter♥Evnt Klementin. og has i blandingen sammen med 50 g hakkede valnøttkjerner♥En stilk stangselleri hakket i små biter♥En stor klase med blå druer og to grønne epler i terninger. 50 g hakkede valnøttkjerner♥En stilk stangselleri hakket i små biter♥En stor klase med blå druer og to grønne epler i terninger
Skrell epler og stangselleri, evt. WALDORFSALAT PÅ EN SENG AV SPRØSTEKTE VALNØTTER. Her kommer oppskrift på en velsmakende Waldorfsalat til koldtbordet, eller som du ser på foto, tilbehør til kyllingfilet
Ha gjerne noen kyllingbiter på toppen av salaten sammen med litt ekstra finhakket stangselleri. Waldorfsalat er alltid godt og de fleste lager kanskje den kun når de serverer kalkun
Kjempesmart når du skal lage potetpure, da poteten blir helt finpresset uten å bli seig. Kalkunbryst med steinsoppsaus, potetpure, sprøstekt champignon, søtpotet og waldorfsalat