Bruk en wok eller en stekepanne med høye kanter. Start med å brune kyllingenmedmarinade. Den kan lages med svin, kylling (eller begge deler) og med eller uten kokosmelk
Men den funker fint både med en enkel wok, og med en ris rett, så det skal ikke være noe problem. Denne oppskriften er kun til en marinade til kyllingen, så den må kombineres med noe for å bli en full rett
Marinert svinefilet medwokede honningglaserte grønnsaker, kokos-/tomatsaus og potetmos. Wok. I Asia spiser de ikke så mye svinekjøtt, det går mest i kylling og lam, men av og til står svin på menyen
Småtrollas ønskemenyGrønnsakerUngene våre er iallfall mye mer glad i rå grønnsaker enn i kokte eller wokede grønnsaker, uansett hvor lite eller riktig vi syns vi har gjort det
Friske grønnsaker til wokingDette trenger du. Marinert kylling stekes med sukkererter. Del kylling i strimler og legg den i marinade, helst noen timer før, gjerne en dag før
Teriakisaus - brukes i wok, marinader, supper og diper. Østersaus - brukes i wok, supper og diper. Jeg gjør også her som jeg gjør i oppskriftene mine, jeg fraskriver meg alt ansvar hva gjelder om det er autentisk eller ikke
For det første slipper jeg forhåpentligvis å være den sære som kun sitter og spiser loff med smør på de berømte "vin og reke-kveldene", og for det andre så har jeg nå blitt så tøff i trynet at jeg til og med har begynt å få sansen for scampi - siden det faktisk smaker kylling