Surmelkskake høres kanskje ikke så spennende ut, men den smaker fantastisk. Vi lager selve kaken, som i seg selv er fantastisk, men du kan også velge å dekke den med sjokoladeglasur, smørkremglasur eller lingende
Skal du ha den i en stor langpanne , må du nok kanskje doble oppskriften. Jeg var litt utålmodig med å smøre på sjokoldekremen ser jeg , så noe av kremen har smeltet ned i kaken
Heipådei. ). Jeg vet jeg er litt dårlig og oppdatere, men det kommer innimellom. ) . I dag har jeg hverfall laget en sjokoladekake, som jeg tenkte jeg skulle legge oppskriften ut på
Denne kaka var den første kaka eg lagde etter at eg flytta for meg sjølv. Den gode krydderlukta gav meg heimlengsel men den gode smaken gjorde at eg kosa meg godt, akkurat der eg var
An old-Fashioned Norwegian cake recipe found on norsktradisjonsmat. no. Around 1900, several changes occurred which made cakes and different desserts more common on the menu of most Norwegian people because the cast iron stove now made it possible to bake things in the oven. This recipe was submitted by Randi Fossland to Norway’s Associated Country Women’s recipe relay in 2012
Dette gjelder både surmelkskake og krydderkake. Ja for det er noe sært over tyttebær, det lille blodrøde bæret med en besk, ganske så voksen smak er nærmest uspiselig rett fra planten