Ytrefilet av hjort helstekt oppskrifter

Skogens konge på menyen

Skogens konge på menyen

Ytrefilet (godt mørnet) avhjort eller rein kan tilberedes på samme måte. Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus

Helstekt ytrefilet av hjort

Rens og del grønnsaker i staver eller båter. Tilsett evt sjy fra hjortefileten. av kokevannet, mos potetene og tilsett 3-4 ss rømme. ca 700 g ytrefiletavhjort

Helstekt ytrefilet av hjort

700 g ytrefiletavhjort. Se mer. smør. 1 kvist frisk timian. salt, grovmalt pepper. Kremet viltsaus. 2 ss finhakket sjalottløk

Helstekt ytrefilet av reinsdyr

800 g ytrefiletav rein, evt elg eller hjort. Smak til sausen med salt og pepper før servering. Jordskokk kan erstattes med pastinakk eller like deler mandelpotet og