Det er av de beste kjøttstykkene å ha på grillen. Finner du lammefilet med fettrand, så løp og kjøp. Samtidig tar jeg grønnsakene over i en aluminiumsform og tar de midlertidig ut av grillen
Steker ytrefiletavlam ♫♪. De er jo ikke så store disse lamungene og således blir det små, nydelig, smaksrike fileter -som setter ett hvert matbudsjett på prøve, men av og til så er det verdt det altså
Småstrimler med kjøtt og det som ble skrapet av bein etter partering ble til kjøttdeig og lammeskav. Jeg har tidligere skrevet om frysing av forskjellige produkter og viktigheten med system og merking i fryseboksen eller skapet
Når den var klar avkjølte jeg den i iskaldt vann. LAM. Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok av vakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
Lammecarré er den ultimate delikatesse, og består av ryggen inkludert ytrefileten. Ta ut kjøttet av kjøleskapet en liten time før det skal steke det, så det blir romtemperert
Som regel når det står fårefilet, så betyr det ytrefilet, ikke indrefilet. Kålrulletter avlam med gulrotpurèHelstekt kylling med hvitløk og sitronDel på