Ytrefileten ble skåret i tynne skiver og fikk ligge å tempere seg. Jeg har ingen anelse om hvordan kinesere lager sursøt saus, det er også en rett jeg unngår å spise når jeg er på «Kinarestaurant» (det er min kones favoritt)
Som saus har jeg kun kokt ut formen som kjøttet har stekt i og silt kraften og kun varmet det opp. Helstekt ytrefiletavsvin er en fantastisk fin råvare
Servér med grønnsaker, potet/blomkålstappe og en god saus. Jeg hadde kjøpt ytrefiletavsvin, men her kan du sikkert bruke indrefilet hvis du liker det best
Hell av laken i en egen kasserolle og kok dette inn, det brukes som en liten saus til slutt. Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der
Teriyaki marinert ytrefiletavsvin, med tomatsaus, nykål og gulerøtter. Likevel, etter at vi hadde unnagjort lørdagshandelen fikk jeg det innfallet å smøre fileten inn med et tynt lag «Teriyaki» saus og la det stå over natten
En perfekt tilberedt ytrefiletavsvin, flotte smakskombinasjoner og ulike teksturer – «innertier» ble uttalt mellom munnfullene fra mine faste og trofaste gjester
Savner du noe saus. Over til noe helt annet – jeg fikset neglene mine i går, de er alltid i dårlig forfatning på grunn av mye vann og vask – jobb, matlagning, bleieskift osv
Vanligvis liker jeg ytrefiletavsvin best. Skjær av kjøttet på mangoen og del opp i terninger. Tex-Mex svinekotelettHonningfylte sommerkoteletter bakt i BBQ sausDel på
Dei indre musklane som indrefilet, ytrefilet og entrecote er mørare, fordi dei har mindre bindevev. Og på toppen av det heile dannar det seg ei deilig kraft, som eg lagar ein enkel sausav
svinytrefilet (eller indre). “Svinefilet fylt med tomatpesto i vaffeljern” er en av dem. Lukk jernet så oljen blir varm og samtidig smører overflaten av vaffeljernet litt
Bruk en stavmikser og kjør alt til en glatt saus. Det blir en del pizza-varianter gjennom året, mange varianter er inspirert av hva kjøleskapet inneholder