Ytrefilet av svin saus oppskrifter

Ytrefilet av svin i sursøt saus

Ytrefilet av svin i sursøt saus

Ytrefileten ble skåret i tynne skiver og fikk ligge å tempere seg. Jeg har ingen anelse om hvordan kinesere lager sursøt saus, det er også en rett jeg unngår å spise når jeg er på «Kinarestaurant» (det er min kones favoritt)
Baconsurret ytrefilet av svin

Baconsurret ytrefilet av svin

Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Ta så ytrefileten ut av pakken og trekk av plasten
Ytrefilet av svin med ovnstekte grønnsaker

Ytrefilet av svin med ovnstekte grønnsaker

Som saus har jeg kun kokt ut formen som kjøttet har stekt i og silt kraften og kun varmet det opp. Helstekt ytrefiletavsvin er en fantastisk fin råvare
Ytrefilet av svin med kremost og parmaskinke.

Ytrefilet av svin med kremost og parmaskinke.

Servér med grønnsaker, potet/blomkålstappe og en god saus. Jeg hadde kjøpt ytrefiletavsvin, men her kan du sikkert bruke indrefilet hvis du liker det best
Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Hell av laken i en egen kasserolle og kok dette inn, det brukes som en liten saus til slutt. Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der
Teriyaki marinert ytrefilet av svin

Teriyaki marinert ytrefilet av svin

Teriyaki marinert ytrefiletavsvin, med tomatsaus, nykål og gulerøtter. Likevel, etter at vi hadde unnagjort lørdagshandelen fikk jeg det innfallet å smøre fileten inn med et tynt lag «Teriyaki» saus og la det stå over natten
Utenomjordisk ytrefilet

Utenomjordisk ytrefilet

En perfekt tilberedt ytrefiletavsvin, flotte smakskombinasjoner og ulike teksturer – «innertier» ble uttalt mellom munnfullene fra mine faste og trofaste gjester
Svin med karamellisert eple

Svin med karamellisert eple

I dag har jeg denne raske og sunne retten til dere, full av mange deilig smaker sammen – søtt og salt + en ostesaus
Svin på stien

Svin på stien

Vi fant ytrefiletavsvin, chili, fersk pasta, litt chorizo pølse, olivenolje, et par plommetomater og godt smør
Ytrefilet, bacon og ris med paprikasaus

Ytrefilet, bacon og ris med paprikasaus

I dag lagde Sofie og jeg paprikasaus fra bunnen av. Kjør den jevn med en stavmikser. Det ble en smakfull saus som passet godt til ytrefilet og bacon
Wok med svin, ingefær og peanøtter

Wok med svin, ingefær og peanøtter

Savner du noe saus. Over til noe helt annet – jeg fikset neglene mine i går, de er alltid i dårlig forfatning på grunn av mye vann og vask – jobb, matlagning, bleieskift osv
Svinefilet med mango/ingefær saus

Svinefilet med mango/ingefær saus

Vanligvis liker jeg ytrefiletavsvin best. Skjær av kjøttet på mangoen og del opp i terninger. Tex-Mex svinekotelettHonningfylte sommerkoteletter bakt i BBQ sausDel
Italiensk porchetta

Italiensk porchetta

Dei indre musklane som indrefilet, ytrefilet og entrecote er mørare, fordi dei har mindre bindevev. Og på toppen av det heile dannar det seg ei deilig kraft, som eg lagar ein enkel sausav
Svinefilet fylt med tomatpesto i vaffeljern

Svinefilet fylt med tomatpesto i vaffeljern

svinytrefilet (eller indre). “Svinefilet fylt med tomatpesto i vaffeljern” er en av dem. Lukk jernet så oljen blir varm og samtidig smører overflaten av vaffeljernet litt
Pizza med spinat og marinert svinekjøtt

Pizza med spinat og marinert svinekjøtt

Bruk en stavmikser og kjør alt til en glatt saus. Det blir en del pizza-varianter gjennom året, mange varianter er inspirert av hva kjøleskapet inneholder