Ytrefilet av svin tilbehør oppskrifter

Baconsurret svin med mangosalsa

Baconsurret svin med mangosalsa

Proteinrikt, full av farger, og med en blanding av søtt og salt. Mangosalsa er et supert tilbehør til både kjøtt, fugl og fisk, samt vegetariske alternativer
SVIN MED BACON

SVIN MED BACON

Jeg er generelt fan av mat som lager seg selv i ovnen mens jeg kan gjøre noe helt annet. Denne gangen med rotmos og ovnsbakt brokkoli og cherrytomater som tilbehør
Svin tandoori

Svin tandoori

Tilbehør Salat Blåbær Pistasjnøtter. Fremgangsmåte Skjær svinefilet i mindre biter og stek i litt smør sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket løk og paprika
Svin med innbakt ostekrem

Svin med innbakt ostekrem

Jeg har også trukket vinneren av en signert utgaveav Kristines muskelmat. Svin med innbakt ostekrem og fargerikt tilbehør
Sunt og godt med svin

Sunt og godt med svin

Dagens middagstips er som vanlig proteinrikt, full av farger og med en blanding av søtt og salt. Mangosalsa er et supert tilbehør til både kjøtt, fugl og fisk, samt vegetariske alternativer
Crock-Pot svinegryte i hot tomatsaus !

Crock-Pot svinegryte i hot tomatsaus !

Varmen kommer fra Sabal Olek, en sterk tykk kryddersaus, som i hovedsak består av HOT chili. Tilbehør. Har du dårlig tid på morgenkvisten, skjærer du opp kjøtt og grønnsaker kvelden før, oppbevarer ingrediensene adskilt i plast i kjøleskapet og 'kaster' det i gryta for du forsvinner ut døra

Matopplevelser i Ålesund ♫

Ytrefiletav okse med peppersaus, indrefilet avsvin med bearnaise,. Vi har rom på Rica Hotel Scandinavie, mitt i hjertet av Ålesund
Svinefilet med mango/ingefær saus

Svinefilet med mango/ingefær saus

Vanligvis liker jeg ytrefiletavsvin best. Skjær av kjøttet på mangoen og del opp i terninger. Brokkoli og potet som tilbehør
Svinefilet fylt med tomatpesto i vaffeljern

Svinefilet fylt med tomatpesto i vaffeljern

svinytrefilet (eller indre). “Svinefilet fylt med tomatpesto i vaffeljern” er en av dem. Lukk jernet så oljen blir varm og samtidig smører overflaten av vaffeljernet litt
SVINEFILET I ENERBÆRSAUS

SVINEFILET I ENERBÆRSAUS

Indre- og ytrefiletavsvin er magert og mørt kjøtt. Det er lurt å begynne med tilbehøret. 300-400 g svinefilet i skiver ca. 300-400 g svinefilet i skiver ca
Svinaktig godt

Svinaktig godt

Ønsker du noe tilbehør, så kan jeg anbefale en eller begge av disse dip´ene. Fremgangsmåte Skjær svinefilet og brokkoli i mindre biter og stek i litt smør og soyasaus
Spisestedanbefalinger (og noen steder jeg ikke anbefaler) i London!

Spisestedanbefalinger (og noen steder jeg ikke anbefaler) i London!

Her var det altså både kylling, indrefilet, ytrefilet, svin, ribs. yes - heldigvis for min samvittighet går det veldig lite i kjøtt i forhold til de andre greiene - jeg stocker opp med alt annet digg fra tilbehørsbuffet og tar en liten del av hver kjøtttype for å prøve)