Ytrefilet tåler ikkeveldig mye varme eller lang steketid, men takket være ribbein og svor som beskytter fileten kan man allikevelgi kammen en stund iovnen
Jeg har gassovn med kun undervarme, de blir enda bedre/mer gratinertivanligstekeovn. Hell gjerne over litt av smørblandingen på biffen under steketiden
Ciabatta, jeg brukte halvstekte, som jeg stekte ferdigiovnen før jeg stekte potetene. Hell gjerne over litt av smørblandingen på biffen under steketiden
Den trenger kort steketid og kjøttet er best mediumtil rødt, gjennomstekt anbefaler jeg ikke. Indrefiletenligger under ryggmargen og er det mest eksklusive du kan by på
Hell gjerne over litt av smørblandingen på biffen under steketiden. I dag blirbiffen servert med sprø butterdeig fylt med soppstuing, asparges og en av verdens beste peppersauser
Ytrefilet av storfe og ingrediensertilmarinade ♫♫. Etterstek biffeneistekeovn ♫♫. Det er ikkenødvendig for at biffen skal bli god, men den trenger lengre steketid for å få oppnå ønsket resultat
Stek midtiovnen med et steketermometer. Gniytrefileten godt inn med salt og pepper. Marinade. Pensle så på halvparten av marinaden og brun ytrefileteniei panne
Tidligere denne uken var det et slikttilbud på ytrefilet av svin, noe jeg ikke har laget så veldig mye av, men jeg tenkte «kjøtt er kjøtt, så det skal nok gå bra»
Sett på grillfunksjonen på ovnen. Ha gjerne i en klatt smør mot slutten av steketiden. Raske middagsretter vant overlegent iminlilleavstemming om hva man vil lese om, så det skal det selvsagt bli fokus på framover