I påsken er det både deilig og praktisk med langtidskokt og langtidsstekt mat – som for eksempel en lammegryte eller hvilken som helst kjøtt- og grønnsaksgryte som kan stå og småputre iovnen mens man er på skitur eller slapper av i sofaen
Mens reinsdyrfileten steker kan du gjerne gå i gang med å ovnsbake tomatene. Smak til med salt og pepper rett før servering Krydre ytrefiletene med salt og pepper og stek de kjapt i en varm panne, i en blanding av smør og olje
Søndagsmiddag og vært på tur hele helgen, da tyr man til den berømte fryseren. Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der
løken var i farten forglemt iovnen når bildet ble tatt (Her var det jo uvanlig mye tilbehørtil meg å være, hadde jo denne gangen med skikkelig gourmethjelp
Kjempegodt kjøtt, men ganske magert, så det er en stor fordel å steke kjøttet ikombidampovn, da. Jeg serverte vinentil helstekt ytrefilet av elg, med pannestekte gulrøtter, sopp, sjalottløk, spinat og en nydelig peppersaus ♫♫
Sett stekeovnen på maks temperatur med grillelementet på. av okse ytrefilet. Til to personer brukte jeg. Legg halvdelene med snittsiden ned i et ildfast fat og sett dem inn på øverste rilleiovnen helt oppunder grillelementet
Jeg stekte gratengen ikombidampovn. Steker ytrefilet av lam ♫♪. Herlig smak av Norsk natur. Gratenger blir ekstra gode og saftige når de blir stekt ikombidampovn