Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. ca 600 g svinefilet. Svinet lot jeg først kose seg litt i en blanding av sennep, honning, rosmarin og timian i ca 1 time, deretter rett i sous vide på 60 grader i ca 1 time. ovn så bare sørg for at temperaturen ikke overstiger 60-65 grader. Jeg liker mitt svin på 60 grader. ca 600 g svinefilet
Baconsurret svin med mangosalsa 2016-02-02 13. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g ytrefilet av svin 4 baconskiver. Fremgangsmåte Surr baconskiver rundt svinefileten og legg i en ildfast form, stek i ovnen på 180 grader i 17-18 min. 500 g ytrefilet av svin
Baconsurret svin med avokadokrem og karamellisert klementin. 450 g svinytrefilet. ♦ Surr baconskiver rundt svinefileten og legg i en ildfast form, bak i ovnen på 175 grader i 18 min. 450 g svinytrefilet
Svin med innbakt ostekrem og fargerikt tilbehør. 500 g svinytrefilet. ♦ Legg et snitt på langs i ytrefileten og fyll med philadelphiaost og hakkete nøtter, bak i ovnen på 175 grader i ca 18 min. 500 g svinytrefilet
La potetbitene bli gjennomvarme mens svinet står i ovnen, de blir ferdige ca likt. 500 g ytrefilet av svin. ♥ Lag et snitt i svinet og legg i philadelphiaost blandet med finhakket chili, bak i ovnen på 180 grader i 20-22 min. 500 g ytrefilet av svin
Baconsurret svin med mangosalsa 2016-08-14 12. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g ytrefilet av svin 4 baconskiver. Fremgangsmåte Surr baconskiver rundt svinefileten og legg i en ildfast form, stek i ovnen på 180 grader i 17-18 min. 500 g ytrefilet av svin
svinytrefilet. Sett formen i ovnen i ca. Gratinert svinefilet med sjampinjong-stuing er en nydelig rett, men så direkte slankende kan en ikke akkurat si at det er