Ytrefilet oppskrifter

Baconsurret ytrefilet av svin

Baconsurret ytrefilet av svin

Ferdigsurret ytrefilet kjøpt på Rema, gjør denne retten kjapp og enkel. Ta så ytrefileten ut av pakken og trekk av plasten
Helstekt ytrefilet av Angus-okse

Helstekt ytrefilet av Angus-okse

6 personer1,5 kg stykke ytrefilet av okseFlaksalt og nykvernet pepper2 lauberblader1 dl olivenolje1 dl balsamicoLegg kjøttet i en ildfast form. 1,5 kg stykke ytrefilet av okse
Ytrefilet av svin med ovnstekte grønnsaker

Ytrefilet av svin med ovnstekte grønnsaker

Helstekt ytrefilet av svin er en fantastisk fin råvare. I dag har jeg laget en marinade som ytrefileten har fått steke i, og som tilbehør masse gode grønnsaker og små mandelpoteter
Ytrefilèt av lam med piperade

Ytrefilèt av lam med piperade

Ytrefilet av lam med piperade (3). Ytrefilet av lam med piperade (4). Ytrefilet av lam med piperade (6). Siden påsken nærmer seg legger jeg ut enda en oppskrift med lam
Ytrefilet av hjort

Ytrefilet av hjort

Ytrefileten steikte jeg på pannen slik at den fikk en steikeskorpe, og deretter la jeg den i en steikepose, og hadde Jegermixpå(krydder)
Ytrefilet av okse

Ytrefilet av okse

800 g ytrefilet av okse. Gni fileten inn med salt og pepper, svi den på begge sider i 2 minutter på en glovarm panne
Fyllt indre/ytrefilet av svin, surret i bacon

Fyllt indre/ytrefilet av svin, surret i bacon

Fyllt indre/ytrefilet av svin, surret i bacon. 15. 07. 2015 kl. 20. 59 i. Grill. Ingen kommentarer. Det er mye godt du kan lage på grillen, og fyllt svin er en hit hos de fleste
Ytrefilet Charlemagne

Ytrefilet Charlemagne

Du kan bruke det kjøttet du vil, om det er indrefilet eller ytrefilet. Denne retten er en gammel rett. Jeg lærte denne første gangen på en restaurant i Stavanger på 80 tallet
Ytrefilet av svin på grillen

Ytrefilet av svin på grillen

En smaksrik kryddermiks gir ytrefileten lekker smak og et fristende utseende. Kanskje det blir ytrefilet av svin på neste grillings også…
Utenomjordisk ytrefilet

Utenomjordisk ytrefilet

En perfekt tilberedt ytrefilet av svin, flotte smakskombinasjoner og ulike teksturer – «innertier» ble uttalt mellom munnfullene fra mine faste og trofaste gjester
Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Søndagsmiddag og vært på tur hele helgen, da tyr man til den berømte fryseren. Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der