Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Her er oppskriften med mine tilpasninger. Verdens beste boller. Storebrors 6-årsdag nærmer seg, og for å rekke all baking samtidig som jeg forbereder flytting må jeg være litt i forkant
Ingredienser til 18-20 boller5 dl melk1 egg900 g hvetemel125 g sukker1/2 ts salt1/2 ts kardemomme2 ts tørrgjær150 g smøregg til penslingDette er hva jeg har i bakemaskinen(som jeg har fått her her) og i samme rekkefølge, du kan lage denne uten bakemaskin men da bake den ut litt annerledes
Hei. Sjokoladekake i langpanne er klasikker. Denne er perfekt når man skal servere kake til mange personer, enten det er til klassen, bursdag eller en annen annledning
Da har jeg endelig klart å fått målt opp ingrediensene som jeg pleier og bruke i min pizzabunn. Så må jeg vel bare konstatere en ting først som sist, det blir lite bilder her inne, steg for steg
Jeg vet at det er fort gjort med Grandiosa, og hvis man spanderer litt mere ost og fyll blir det ganske bra, men tar du deg tid til en hjemmelaget pizza får du en helt annen matopplevelse og du kan lage dobbel porsjon og putte en i fryseren til en dag du har det ekstra travelt
Denne retten ble servert til sultne eksaminatorer og sensorer på Norskprøvene mandag kveld. Det ble mange lovord dagen derpå, og oppskriften fortjener vel da en plass i bloggen
Alltid like fornøyd og jeg føler det gjør utrolig mye for øynene mine. Hei folkens. I dag tenkte jeg å dele den en helt fantastisk god oppskrift på hjemmelaget lasagne