Dette er en vegetarversjon av den velkjente meksikanske klassikeren Chili con carne ("carne" betyr "kjøtt", "con" betyr "med" og "sin" (du gjettet riktig
Vi kaller den bare for limedressing – og dette er en av mine favorittdressinger spesielt nå i grillsesongen – men egentlig året rundt fordi den er en sånn “all around” dressing du vet -som smaker nydelig til kjøtt, fiskeretter og vegetarmat og denne limedressingen bruker jeg alltid på tapasbordet
Gallo Pinto er Nicaraguas og Costa Ricas nasjonalrett. Det er hovedsakelig ris og bønner, og ut ifra det kan man putte oppi forskjellige krydder og godt, og lage den slik man selv liker en god Gallo Pinto
Jeg er veldig glad i vegetarmat. Denne oppskriften fant jeg på bloggen Veggie in Norway. Den er dessverre kun åpen for spesielt inviterte nå, men jeg tror jeg husker oppskriften
Mitt forhold til grilling har vært noe ambivalent etter at jeg ble vegetarianer og senere veganer. Selvsagt er det stas med sol og sommer, og selvsagt er det stas å kunne tilberede og spise mat utendørs
Litt usikker på om jeg skal kalle det salsa eller chutney, men denne mangosalsaen gnistrer av smak og er perfekt til all slags grillmat, salater og spekemat