Kjør ingefær, hvitløk, sjalottløk og chili til fin mos i en hurtigmikser. Rist kardemomme, pepper, nellik, spisskummen, fennikelfrø, korianderfrø, og kanel i en tørr varm panne til det dufter herlig aromatisk
Denne oppskriften er himmelsk god. Myk, seig og smelter på tunga. Jeg har eksperimentert meg frem med ulike oppskrifter og har kommet frem til denne som jeg synes er Verdens beste Brownies
Marokkansk-inspirert kylling. For mange år siden jobbet jeg sammen med ei marokkansk jente. En dag var vi alle invitert hjem til henne for å smake marokkansk mat, og det var utrolig mange gode retter
Dette har blitt en ny middagsfavoritt hjemme hos oss. Etter en lang og varm søndag med bading, sol og et siste krampetak på Elixia med styrketrening av skuldre og triceps var det noen sultne sjeler som kom inn døra utpå søndagskvelden
I KJØLESKAPET. En halv brokkoli, en ost med klump som det ikke lenger går ann høvle skikkelige skiver av, et halv glass pizzasaus, en halv paprika, en halv rødløk og 1 pakke karbonadedeig, og plutselig så hadde man en ordentlig middag allikevel
. Av og til går vi litt lei av bloggingen og tenker at i dag lar vi det være. Da gir det litt ekstra piff å få en tilbakemelding eller to i mailboksen eller på Facebooksiden vår
Hei på dere ♥. Håper dere nyter av helgen. I dag har jeg bare kost meg sammen med familien. Vi har tenkt å ha filmkveld i kveld, noe jeg gleder meg til
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere