I dag har min bedre halvdel bursdag og da måtte han jo få noe god mat. Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter. Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte – rør og la det småkoke i 3-5 minutter. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden
5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter. Denne pølsepannen er helt nydelig som både store og små kan nyte i sammen
Dette blir et sunt og kjempegodt måltid og minner veldig mye om vanlig lasagne. Sett de i ovnen på 200 grader i ca 12 minutter. Sett i ovnen til steking i ca 10 minutter til osten er smeltet
I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum. 1 ts mineralsalt. Del deigen i 9 like store biter og trill dem til boller i hånden (blir mindre klissete om du har litt vann på hånden). 20min. 1 ts mineralsalt
La dette koke i 15-20 min, veldig viktig at det koker hele tiden. Så heller du røra over i en mikser og mikser den i 15 min. Denne gangen fikk ikke jeg mikset min i 15 min, før den begynte å tykne og bli kornete. Etter 7 min tilsetter du sjokoladen
I dag har min bedre halvdel bursdag og da måtte han jo få noe god mat. 1 hr 40 min. 1 hr 40 min. Lage retten Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden. 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden
) Kjæresten min sin favoritt kake er Suksessterte (eller gulkake, om du vil). Resultatet ble veldig godt og ifølge kjæresten min var dette kanskje hans nye favoritt
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Vil bare si en stor takk for fine, enkle og ikke minst GODE oppskrifter du her serverer. 30 min. 20 min. 50 min. 30 min. 20 min. 50 min. 5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter Kutt pølsene i skiver Kutt paprika i strimler Ha de kokte potetskivene over i en ildfast form og krydre med salt og pepper i den mengden du synes er passe Fordel pølser og paprika over potetene Hell over kremfløte Ha over revet ost Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.