Spaghettibolognese er en av de mest brukte pastarettene. Men heter det Spaghetti eller spagetti. Den klassiske Italienske bolognesesausen inneholder masse grønnsaker
1500 g spaghetti. 1400 g karbonadedeig olivenolje til steking 1 stk løk 1 fedd hvitløk 1 st gulrot 2 pk tomater hakkede 1 ss oregano 2 ts paprikapulver 2 stk laurbærblader 2 ss tomatpure 2 dl vann salt og sort pepper 500 g spaghetti 1 stk mozzarella 1 neve frisk timian 1 ss olivenolje salt og pepperHa olje i en stor gryte eller dyp stekepanne og varm godt opp
Når vannet koker kan du ha oppi spaghettien. La dette koke mens du tilbereder kjøttsausen og kjenn på spaghettien innimellom så du sikrer deg at den ikke overkokes
Spaghettibolognese er en italiensk klassiker som er populært hos de fleste. Ha alt sammen i gryta, og la småkoke like lenge som spaghettien trenger å koke
400 g Barilla Spaghetti eller Barilla Spaghetti Integrale Fullkorn. Tilbered pesto. Vask basilikumsbladene nøye og legg i en matmikser sammen med ost, pinjekjerner, hvitløk og olivenolje
Dette er en italiensk, napolitansk klassiker. Spagetti med hjerteskjell (Vongole). Den lages både med og uten tomater, men jeg synes at tomatene gir et fint fargespekter
En rett som kan lages på utallige måter og de fleste har nok sin variasjon av SpaghettiBolognese - her er min versjon - eller skal vi si dagens versjon
- Spaghetti- Ost . Derfor vil jeg komme med en enkel Bolognese saus som er ferdig i en fei. Ok, det sies at en god Bolognese skal koke i mange timer, kanskje opptil 6 timer
Egentlig er det bare fantasien som setter grenser. Jeg bruker mye havregryn til baking, og i dag fikk jeg spørsmål om hvorfor jeg foretrekker dette kornslaget forran mange andre
Jag tror det kvalar in i kategorin ”bästa mat” i alla dieterna. Vill man jobba lite mer i köket så kokar man såklart egna – svarta Belugalinser är min favorit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.