Boken inneholder alt fra paier, kaker, kjeks og cupcakes til gjærbakst og cheesecakes. Disse deilige Snickers cupcakes er laget med min favorittoppskrift på sjokoladecupcakes, toppet med karamellfrosting og karamellsaus og drysset med saltede peanøtter
Så da lagde jeg cupcakes med maltpulver (Ovaltine) som jeg bestilte på eBay. Sjokolade-cupcakes. Cupcakesoppskriften er delvis hentet fra Annie’s Eats, med noen justeringer
Når det gjelder cupcakes så er det viktig at du jobber med egg som er roms-tempererte. Jeg bruker alltid fløte i mine cupcakes – det gir en veldig god smak og de blir luftige og gode
Ingredienser til 12 cupcakes. Noen ganger trenger man en (dårlig) unnskyldning til å bake. Jeg syntes det var lenge siden jeg hadde fått lekt meg litt på kjøkkenet, og hadde så lyst til å prøve noe nytt
Målet var å bake cupcakes som ikke ble for fete, men heller ikke for tørre. 225 gr smør400 gr sukkerfrøene fra 2 vaniljestengerPiskes til det blir luftig og fint5 store eggPisk inn ett og ett egg, ca 1 min pr egg330 gr mel2 ts natron2 ts bakepulver1 ts saltBland alt det tørre godt, og sikt inn, bland/pisk godt2 1/2 dl vaniljeyoughurt2 dl helmelkTil slutt bland inn youghurt og melkStekes på ca 200 grader i 10 minutterAv denne røren fikk jeg 43 cupcakes(1 kake uten krem inneholder ca 120 kcal- med krem ca 200 kcal)De ble veldig saftige og gode, uten at de ble tunge
Så idag valgte jeg derfor å prøve igjen med gulrot cupcakes. Gulrot cupcakes275 g sukker2 dl solsikkeolje4 egg2-3 raspede store gulrøtter (mer eller mindre)225 g mel2 ts bakepulver1 ts kardemomme1 ts kanel1 ts kakaoVisp sammen sukker, egg og olje til den blir luftig. Hell røra i cupcakes former og stek de i 25 min i 180 C