I dag en kjempegod variant med aubergine som ifølge småtrolla i huset nesten smaker som potetgull,jeg vil driste meg til å si at de til og med er hakket bedre enn potetgull jeg da
no er aubergine kalorifattig og inneholder noe A- B- og C- vitaminer + litt kalsium og jern. I den fylte auberginen gir speskinken en fin salt smak som passer godt til fyllet og den gyldne osten på toppen
Vask auberginen og skjær den også i terninger. 1 aubergine. 1 aubergine. Smakssammensetningen i denne retten er helt ypperlig, og den er mettende og god
Panert kyllingfilet. m/ spinat og fetaost. Tid. minst 1 time. . Du trenger til 4 personer. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum, mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc
Auberginen er en magisk og allsidig plante. Til fylt aubergine trenger du. Del auberginen(e) i to, legg i ildfast form og hell litt olivenolje på hver halvdel
De fleste kjenner nok til auberginen som en ingrediens i ratatouille eller moussaka, men den er en veldig allsidig grønnsak som kan brukes til så mye mer
Tipset mitt er å lage med to auberginer, fordi den blir så god at den spises fort opp. Tipset for å fjerne skallet er å dele auberginen i to og skrape ut kjøttet med en skje
Jeg har fått veldig sansen for aubergine i det siste. Servert med litt salat er to halve aubergine per person er mer enn nok for min del, men hvis man vil ha et enda mer mettende måltid, kan man tilsette for eksempel kokt quinoa, ris eller bulgur i fyllet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.