2 ss smør1 ts karri1/2 hakket purre 1/2 hakket løk1 finhakket fedd hvitløk1 ss hvetemel3 dl melk2 dl creme fraicheca 400 g fiskefilet i biter (her har jeg brukt torsk)1 paprika i bitersalt og pepper1 ss finhakket basilikum Kutt opp purre, løk og hvitløk
Jeg brukte 15 minutter + før mine var ferdigstekt. Jeg har nok sett litt mye Masterchef i det siste. Der har jeg funnet ut at det er en ting man bare "må" kunne lage, og det er suffle
En god og enkel hverdagsmiddag, dette er en middag som barna vil elske. Jeg har brukt pastasløyfer av fullkorn, synes det smaker noe bedre enn vanlig pasta, men det er en smakssak
Første gang jeg hørte om denne kaken var i "Påskelabyrinten" med han "Viggo", jeg fant ut at denne kaken måtte jeg prøve, og det viste seg at oppskriften var lett å finne både på nettet og i kokebøker
Det er eksamentider, og dermed tid for kjapp mat. Ikke har jeg prioritert mathandling noe særlig heller, så da ble det en enkel form i ovn, av ting jeg hadde liggende i kjøleskapet Likevel så ble det en kjempegod hverdagsform av det