Sett så kyllingfiletene i en ildfast form, og inn i ovnen. Sausen og marinaden passet utrolig godt sammen med purèen, så dette er definitivt en middag som kommer til å bli laget igjen
Surr de så rundt kyllingfiletene og legg de i den ildfaste formen. Smak til med salt og pepper. Før servering ta over litt kremet balsamicoeddik på retten
Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes med hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Sopps har fått en versjon med lavere andel karbo, og mer protein – men jeg har ikke klart å finne den enda
Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Varm opp fløten forsiktig sammen med hvitløk, ost, urter, salt og pepper
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Servér med hakkede peanøtter. Kremet kylling i peanøttsaus 2016-01-10 12. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 kyllingfileter 1 brokkolibunt 1 paprika 2 tomater 2 ss peanøttsmør 2 ss gresk yoghurt en klype salt og pepper 1 ts ingefær 1 ts curry en neve peanøtter. Ha en riktig fin søndag videre ♥ 4 kyllingfileter 1 brokkolibunt 1 paprika 2 tomater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.