Miniomeletter(24 stk)4 egg2,5 dl matfløte100 g raspet ost1 neve frisk basilikum eller 1 ss tørket1/4 purreløk200 g baconHa egg, fløte, ost og hakket basilikum i en bolleBland alt lett sammenStek bacon på middels varme til det er gyllent. Dersom du bruker skivet bacon bør det deles opp til mindre biter først,Tilsett purreløk kuttet i tynne skiver mot sluttenSmør formen/formene du bruker og fordel bconet og purren utover, ha over tomater som du har delt i to eller fireHell over eggemassen og stek i ca 15 min på 200 grader eller til omelettene er faste
Edward gleder seg til nissen kommer med pakker ikveld. Vi har faste tradisjoner på julaften der mamma alltid lager kabaret,rekesalat og jeg lager eggesalat
Med to små barn er det vanskelig å vurdere hvor mange hardkokte egg som går med til frokosten. Og siden gressløken har begynt å spire i hagen, tenkte jeg det kunne smake med en deilig eggesalat
I dag har jeg nok et sunt og godt lunsjtips til dere. Kok flere egg i slengen, de holder seg fint opptil en uke og er supre å spise/ha med seg på farten
Dette spiser jeg faktisk nesten daglig til lunsj. Til en porsjon trenger du. - 1 ss balsamicoeddik blandet med 1 ss olivenolje til dressing. 1 ss olivenolje til dressing
I dag var nettopp en slik dag og i tillegg var gutta boyz, aka faren til kongen og kongen, hjemme alene og det er ikke de dagene man helst går for fisk
Hardkok eggeneFinhakk løken og miks og mos alle ingrediensene sammen til ønsket konsistensSmak til med salt og pepperServer som et smørbrød med en skive tomat på toppen eller i avokadoskallet som tilbehør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.