Ha i biter av romtemperert smør/margarin, og tilsett deretter salt og melmiks. Hell deigen i en smurt avlang formsomrommer 1,5 liter. 50 g romtemperert smør/melkefri margarin eller ½ dl olja
Fordel deigen i to brdformer. Ta det ene ut av brødformen og dunk på bunnen. Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
God fornøtyelse. Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
Slå deigen litt sammen og del i to emner, form til brød og legg i smurte former. Det smaker like godt til frokost, lunsj og nistepakke som til kveldsmat
Du kan jo tenke deg at det har vært noen forsøk opp gjennom tiden. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Dette er fordi gjæren ikke skal komme borti vannet og begynne å virke før tiden. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har fått meg en brødbakemaskin før nå
Legg de i en smurt brødfor og lar det etterheve ca. Dette er et deilig smalfult brød som kan spises som det er eller serveres med suppe, salater og gryter
Fordel deigen i to brødformersom er smurt eller kledd med bakepapir. Det aller beste med brødet (foruten at det er veldig sunt og uten hvetemel) er at det er absolutt verd ventetiden
Jeg synes dagene bare flyr forbi, og at ukene kun bygd opp av mandager og fredager. Utrolig kjekke å ha som tilbehør til salat og supper, eller rett og slett i matpakka med godt pålegg
- Vend eggeblandingen forsiktig inn i eggehvitene som er stiv og luftig. Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.