HELSTEKT INDREFILETAVELGMED BAKTE GRØNNSAKER OG VILTSAUS. Det er så deilig med fri nå, bortsett fra noen løpeturer blir det mye avslappingog tv - noe jeg sjelden gjør ellers
Start med å skrelle potetene og skjære skiver av dem (ikke helt igjennom). Her kommer oppskrift på tilberedning av kjøttet, hasselbakte poteter og soya-rødvinssaus
Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefiletav svin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefiletav svin
Indrefiletav svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Helstekt svinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper. Hvordan slipe kniv på en trygg måte SoppsausFinhakk løk og hvitløk og skjær sopp i skiver eller båter
Indrefiletav storfe er nydelig mat når kjøttet er riktig behandlet og det er stekt på riktig måte. Er du av de som er helt avhengigav saus, smaker en rødvin og balsamicosaus veldig godt til denne retten, og oppskriften finner du her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.