Det man helst bruker er i så fall villkanin (Kouneli) eller villhare (Lagos) og det blir gjerne laget som en vinbasert gryterettmed mye løk (sjalottløk)
(For potet-og gulrotmos kokes poteterog gulrøtter sammen til myke. To make potato- and carrot puree, boil potatoesand carrots until tender, mash them and add milk and butter little by little for a nice consistency and season with salt, pepper and nutmeg
Server med konfiterte poteter, brokkoli og appelsinsaus. Prikk skinnet på andenmed en spiss gaffel rundt hele for å få sprøere skinn og så fett kan renne av under steking, men pass på å ikke gå gjennom fettlaget
Tilsett grønnsaksbuljong blandet ut med vann og et par skjeer creme fraiche. Bruk olje eller en blanding av meierismør og olje dersom du vil unngå sprut
Pulled pork er et samlebegrep på kjøtt som i utgangspunktet er seigt, men som tilberedes i mange timer slik at det blir så mørt at man kan plukke det fra hverandremed to gafler
Riv en stilk sellerimed et «julienne-rivjern» slik at du får tynne strimler. Ha litt av stekekraften i en panne og legg de to chiabatta-stykkene med den skårne siden ned i kraften
Legg timian, løk, gulrot, stangselleri, hvitløksfedd, laurbærblad i bunnen og hell vann over. Kombinasjonen med de søte potetene ogander en merkelig kombinasjon, men var helt magisk godt
Til retten laget jeg også en god og hjemmelaget potetmos med purre, kombinasjonen ble kjempegod. La stå og marienere, mens du begynner medpoteterog grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.