Jeg er i lage-sunne-søtsaker-modus igjen. Etter snart fem år så skulle man tro at jeg begynner å bli lei, og det går selvfølgelig litt ned i perioder, men nå er det en oppsving her så da må jeg jo dele litt med dere – selv om det innimellom er gamle oppskrifter i ny drakt
Ingredienser30g proteinpulver sjokolade/cappuccino/mocca20g PB2 sjokolade14g kakaopulver litt styrk melk Fremgangsmåtebland alle de tørre ingrediensene sammen og spe på med litt og litt melk
Jeg har brukt kalkunfilet denne gangen, men du kan gjerne bruke kylling- eller svinefilet i stedet. Proteinlefsa er en blanding av oppskriftene til Kristine Weber og Dedication-Kristine
Jeg valgte å toppe mine med Peautbutter & Co`s white chocolate wonderful, walden farms pancake syrup, walden farms caramel syrup og litt av en oppkuttet questbar med strawberry cheesecake
Hei hei godtfolk. Proteinbarer er svært så populært nå om dagen. Mange, særlig voksne, er skeptisk til proteinbarer og forbinder det med svære muskelmenn på gymmet