Her må du egentlig bare ha oppi ønsket mengde, men her er oppskriften på hvordan min ble nå2 kyllingfileter i biter1/2 rød paprika i biter1/2 rød løk i biter1 liten boks vannkastanjer1/2 liten boks bambusskudd1 liten pose Cashew nøtterønsket mengde brokkoli (del dem gjerne i to)2 gulrøtter i skiver1 pose ferdig Wok saus med Lemongrass smak2 ss sweet chili sausVarm opp wok pannen med olje og stek først kyllingen litt før du tilsetter resten
Salaten jeg lagde i går til lunsj ble også spist til middag. Jeg stekte et stykke salmalaks på svak varme i masse upasterisert smør og hadde oppå salaten
Jeg ønsker deg god Salmajakt, og håper du bor langt unna mine butikker. "Eh. betal du, jeg pakker". Noen ganger er det litt flaut å komme til kassen på Meny
I dag er det en av minefavoritter på menyen - ovnsbakt laks. . Her har jeg ca. 300 g salmalaks dekket med dill, himalayasalt, kvernet pepper og sitronskiver
Nok til 41/1 side Salmalaks - deles i porsjonsstykker. salt, pepper en neve hakket dill4 sitronskiverlitt rapsoljeVend laksestykkene i litt rapsolje, strø på salt, pepper og hakket dill