Idag skulle en saftig lammebog av dielam spille hovedrollen og valg av tilbehør falt på en grateng av rotgrønnsaker, pærechutney og akkompagnert av en syndig rødvinssaus
Legg en lammebog i en langpanne, og stikk hvitløk inn rundt omkring. Server med lammebogen. Beregn 1 lammebog til 2-3 personer, litt avhengig av størrelsen og om du skal ha forrett og dessert. 1 lammebog
Bruk den øverste delen av lammebogen. Når lammebogen er godt gjennomstekt, tar du den ut og lar den hvile litt før du serverer sammen med en god potetmos
Saltet lammebog fra Haugen Gardsmat i Flåm er en ekte delikatesse, som du blant annet får tak i på Bondens Marked, og nå også på Bondens Butikk på Mathallen i Oslo
Eksprimenterer til den store middagen,Kyllingkjøttdeig blandet med pesto smurt utover bakepapirKyllingfileter fylt med pesto og serrano skinke rulles og legges opp på farsenRull alt inn i papiret og stek med papiret påJeg valgte å gjøre det slik fordi jeg ikke hadde surret kylling filetene og var redd for at de skulle sprekke opp
Oppskrift - Fårikål med lammebog. Dette er heilt utrulig at jeg ikke har hatt denne retten på bloggen. Har dere ikke smakt fårikål før så har dere virkelig gått glipp av noe utruligt godt
1 kg lammebog. 1 kg lammebog. 'Stålet lam' - Klar til steking. Verbet 'klevo' på gresk betyr "å stjele". Gryten kalles "kleftiko" fordi, det sies, at når grekerne kjempet for å frigjøre seg fra ottomansk styre
1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte). 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.