Igjen på hytta og igjen lyst til å bake noe. Noe som er godt og ikke smaker «glutenfritt». Eplepai er jo ikke alltid vellykket men med denne oppskriften var jeg heldig
På fant jeg oppskrift til den berømte gulrotkaken fra møbelforretningen R. O. M i Stockholm og Oslo. Jeg har laget den mange ganger med glutenfritt mel, og det fungerer helt supert
Noe så godt og enkelt som denne gryten her må jeg i hvetfall lete lenge etter, et solid og kanskje litt gammeldags måltid uten noen fiksfakserier, den beste gryte jeg har fått, ever, sa den mannlige delen av husholdningen
Her kommer en oppskrift på herlig snacks. ingredienser. 2,5 dl maismel (100 % Mais blanco fra P. A. N) 2,5 dl varmt vann 1 ts salt 50 g Saint Agyr ost, evt en annen ost du liker 4 dl rapsolje fikensyltetøy fremgangsmåte
Vi kjøpte en stor skinke i påsken og fikk mye rester som jeg til min glede fant i fryseren idag. Med Walfdorf salat og god bryteloff til, så fikk vi en super rask og kjempe god middag
Klippfisk er ofte en glemt råvare, det er litt synd for det er en fantastisk fin råvare, næringsrik,kjempegodt, veldig anvendelig og utrolig lett å tilberede