Stekeovn 230 grader, 15 min til leirgryten og 40-45 min til brødet. 15 dl hvetemel + til utbaking1 pk tørrgjær2 dl sammalt grov rug1 dl havregryn1 dl sesamfrø1 dl solsikkekjerner1 ts salt2 ss olje8 dl lunken væske---HUSK Å LEGGE LEIRGRYTEN, LOKKET ÒG, I VANN I MINST 30 MINUTTER
. I dag var en merkedag for oss. Vi passerte 2000 likere på Facebook. Det er nesten ikke til å tro. TO tusen mennesker som liker siden vår, og nesten 1000 unike brukere er innom bloggen hver eneste dag
Denne oppskriften er bankers og det er den eneste jeg bruker til dette formålet. Selv om det er vinter får man friske bær i butikkene, så da er det bare å nyte smaken og drømme om sommer
Vi prøvde en ny rett til middag idag. Ingenting er bedre enn mat som lages fra bunnen av. Så hva med å erstatte toro-posen med denne varianten av bali-kyllinggryte
6 eggehviter. 3dl sukker. 1dl melis. 2ts vaniljesukker. 2ts potetmel. Alt piskes til en stiv marengs. Lag en ring på et bakepapir, bør være mellom 22-24cm i diameter for at det skal bli litt tykkelse på bunnen
Frokosten min i dag ble denne deilige ferskpressede juicen. Knallrosa og med en søt og frisk smak. Det ble til sammen 8 dl og bestod av rødbeter, gulrøtter, appelsin, eple, sitron, agurk og kinakål
Nå som familie-hverdagen er tilbake for fullt er det ikke alltid at døgnet har nok timer. Så og si hver kveld sitter jeg med en følelse av at jeg skulle ha fått gjort mer
Det er mandag, og vi liker ikke mandager gjør vi. Selv om mange toppbloggere prøver å overbevise meg uke etter uke om at det er den beste dagen i uka er jeg ikke overbevist
Det er hverken vanskelig eller veldig tidkrevende å lage kjøttkaker fra bunnen av. Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige, alt etter smak og behag, hva man har for hånden og hva man liker
Kjempegode hjemmelaga kjøttkaker. Takk til kjære mamma for godt elgkjøtt. Bland sammen. 500 g kjøttdeigsalt og pepper30 g potetmel3 ss finhakket løk2- 3 dl melk og fløte1/2 ts ingefær1/2 ts muskatnøttLag runde boller og stek dem Lag brunsaus, poteter, gulrøtter, ertestuing og det som må til til et godt måltid