Pizza og taco er vel ofte fredags-eller lørdagsmat i mange familier. Jeg er ikke så veldig begeistret for taco, jeg får alltid halsbrann av det, og siden jeg har hatt så trøblete stekeovn er det ikke så fristende å lage en pizza som med stor sannsynlighet blir brent på undersiden
onsdag 3. august 2011. Tacopakker med mais-og tomat-salsa og avocadomos. Liksom-trønderen elsker taco i alle former, og er faktisk retter han selv klarer å lage
Vil gjerne dele en oppskrift på salsa og tacokrydder som jeg bruker når jeg lager taco. Salsaen passer også veldig godt til dipping av nachoships som kveldskos etter middagen
Dette er en salat med litt "mat" i som smaker nydelig til stekte koteletter, karbonader, eller fisk, jeg serverte den sist til ovnsbakt laks og det passet kjempefint
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Alle snakkar om lammesteika. Men faktum er at den langt mindre og av den grunn meir underskattta lammebogen er eit minst like saftig alternativ til søndagsmiddag
Siste tida har det vore mange dagar å feire og på ei veke ikkje mindre enn fire her i familien. Det har blitt i meste laget med kakeeting, så no framover må mosjonering prioriterast