Glutenfri mat og baking er ikke alltid så lett å få til. Har du erfaring med glutenfritt kosthold,. 3 dl glutenfritt mel (Jeg har brukt Semper sin mix med fiber,da får du en litt grovere bunn som jeg syns smaker godt. 3 dl glutenfritt mel (Jeg har brukt Semper sin mix med fiber,da får du en litt grovere bunn som jeg syns smaker godt
♦ 3 dl glutenfritt havremel ♦ 3 dl glutenfri havregryn♦ 2 dl solsikkekjerner♦ 1 dl vann♦ 2-3 ts havsalt- Start med å legge linfrø og psyllium husk i de 4 desiliterene med vann
Her er oppskriften på min glutenfrie variant. Bland sammen glutenfritt mel og bakepulver. 3 1/2 dl toro glutenfri kakemix. 3 1/2 dl toro glutenfri kakemix
I-stedet-for-ost3 dl nøttemelk eller annen melkeerstatning1 egg3 ss vann2 ss lyst glutenfritt mel eller maisenna1 ss sennep1 kryddermål salt1 kryddermål hvit pepperBland alle ingrediensene til sausen i en kasserolle
Jeg har valgt å bruke Schär glutenfrie lasagneplater. 3-5 dl melk3 ss smør3 ss Toro glutenfri melblanding1/2 ts muskattnøtt2 dl revet parmesanost eller annen ostGlutenfri lasagneplaterRevet hvitost til toppingServer med en frisk salat
Og siden det skal så lite mel i dem er det ikke noe problem å bruke glutenfritt. Jeg har brukt Semper fin miks, men det går nok fint med også andre glutenfrie meltyper
Det er begrenset hva man kan finne av posesauser når man skal ha både glutenfri og vegansk versjon. Heldigvis kan man enkelt lage brunsaus fra bunnen med bokvetemel
Her får du oppskrift på en grov, glutenfri paibunn til middagspai. 1,5 dl grov, glutenfri melblanding. 3 dl grov, glutenfri melblanding. 2 ss glutenfrie havregryn, kan sløyfes. -) 1,5 dl grov, glutenfri melblanding. 3 dl grov, glutenfri melblanding. 2 ss glutenfrie havregryn, kan sløyfes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.