På forespørsel fra Trine U. - alltid så koselig å bli spurt om oppskrift. ). En veldig god thaisuppe, som jeg har lagd flere ganger (fant den i "matblad" i en av kjedebutikken, og mener det er Thorild Sivertsens oppskrift)
400 g ytrefilet2 ss olivenolje1 finhakket tomat3 dl hønsebuljong3 ss creme fraiche (kan sløyfes)2 ss koriander1 ss spisskummen1 ts gurkemeie1/2 ts pepper1 ts kajennepepper2 ts revet ingefær1 finhakket rødløk2 fedd finhakket hvitløk1 neve cashew nøtter Bland rødløk, hvitløk, koriander, spisskummen, gurkemeie, pepper, kajennepepper og ingefær i en bolle
Her er en rask og god rett, som minner veldig om gresk gyros. Det er krydderene som gjør susen. Bruk gjerne ferdig pitabrød som du varmer noen minutter i ovnen
Populære innlegg. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål (3 pers) 500g ytrefilet av elg 2 ferske rødbeter 1 r
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
4 personer(Denne oppskriften er tilpasset hva jeg hadde for hånden. )Pad Thai. 1 pk nudler---2 ss smør 3 kyllingfileter i biter1 stor purre i "ringer", bare det grønne---olje4 egg---2 ss fiskesaus1 ss hvitvinseddik (vanlig eddik)3 ss brunt sukker 1 ts paprika1 glass (boks) bønnespirer (det hadde jeg ikke)1 dl peanøtter/cashewnøtter, grovhakket1/2 sitron i båter---1
Om eldstemann får bestemme her i huset, så er det taco minst hver helg. Taco for ham er ikke så avansert annet enn tortilla lefse med karbonade, ost, salat og rømme
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE English version along with NorwegianNorsk. (English below)"Biscuits" er amerikanernes versjon av det vi i Europa vil kalle scones
Jeg er veldig glad i Thai mat, og noe av det beste jeg får er den spicy kyllingsuppa Thom Kha Gai. Den krever et par særegne ingredienser, og spesielt galangalrot er utfordrende å få tak