This smoothie is so delicious and it’s going to fill your body with happiness. You could also add a scoop of protein powder to the smoothie to give it a boost
Dette er tradisjonsrik norsk husmannskost, som jeg ikke har spist siden jeg bodde hjemme. Vet at det finnes ulike varianter av hvordan man gjør sausen, men jeg gjør det på den måten som mamma gjorde hjemme og som hun hadde lært av mormor igjen
Helt siden jeg var liten har remulade stått høyere hos meg enn majones. For meg er det et viktig tilbehør til mange fiskeretter, kjøttretter og selvsagt en viktig ingrediens i mange deilige sandwicher
Bland forsiktig i mandler blandet med melis. Bland forsiktig i mandler blandet med melis. 1 dl grovhakkede og ristede mandler eller litt revet sjokolade. Til denne oppskriften på suksessterte, trenger du en rund kakeform på 24 cm i diameter. Ha massen i smurt form og stek kakebunnen nederst i ovnen i ca 45 minutter. 3 La kakebunnen avkjøles før du tar den ut av formen. 5 Varm opp fløte, sukker, vanilje og eggeplommer og rør til det tykner. 6 Fordel kremen over kaken og dryss over mandlene/revet sjokolade. 1 dl grovhakkede og ristede mandler eller litt revet sjokolade. Til denne oppskriften på suksessterte, trenger du en rund kakeform på 24 cm i diameter. Ha massen i smurt form og stek kakebunnen nederst i ovnen i ca 45 minutter. 3 La kakebunnen avkjøles før du tar den ut av formen
Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Jeg har lett i hele dag etter bilder av julemiddagen i fjor, men finner det ikke