Spekemat er en fellesbetegnelse for mat som er er konservert gjennom speking. Potetsalat, eggerøre, flatbrød, frukt og bær er ett naturlig følge til spekemat
Beregn 125- 150 g assortert spekemat pr person, litt mindre hvis du har et mettende tilbehør. Pisk kremfløte med vaniljesukker og bland ev inn vaniljekesam, eller vaniljeyoghurt eller bruk kun vaniljekesam
Ostefat og spekemat er godt uansett hvilken årstid vi er inne i. Jeg har ikke funnet noen regel for hvor på fatet spekematen skal ligge i forhold til ostene
Till 2 stora omellett tallrikar behöver du. 2 vitlöksklyftor som du pressarsmör eller olja att steka isalt och peppar6 dl mjölk9 äggBlanda alla ingredienser och stek dig omelettTillbehör
Disker og hyller med diverse spekemat er alltid inspirerende, og her er det mye å velge i av diverse spekepølser i forskjellige fasonger og farger, spekeskinker av forskjellig kvalitet, og spekeruller
God spekemat hører også med. Grøt og spekemat er et must på Sankthans. Er det noen som er gira på spekemat så er det lurt å kjøpe fra spiskammeret mitt nå, for at dere skal få det i hende før den store midtsommer-festen
Serveres med smør, kanel og sukker og et lekkert fat med spekemat pyntet med f. spekemat pr person. #rømmegrøt #spekemat #jul #julekos #fodmap #lavfodmap #ibs #laktosefri #glutenfri
Server med assortert spekemat og litt frukt for å friske opp. Fra en enkel rett til en annen. Med kjøleskapet fullt av gode spanske og franske spekeprodukter ble den norske og spanske tradisjonsmaten vel et europeisk resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.