Også kalt proteinbarer, men dette høres så mye bedre ut. Vaniljebarer med melkesjokolade. Disse ble en stor suksess her på bloggen for et par år siden, det er faktisk mitt mest leste innlegg
Lammegryte med karri, kokos, tomater, sukkererter og naanbrød. 4 porsjoner600 g mørt lammekjøtt i terninger 2x2 cm1 stor løk, grovhakket3 ss olivenoljeindisk karripaste, valgfri mengde avh
Denne Empanadas oppskriften er en som jeg har tatt med meg fra mamma. ). En empanada (eller Empada, på portugisisk) er et fyllt brød eller kringle bakt eller fritert
Jeg kan vel aldri få nok av baking, og på grunn av det prøver jeg å lage sunne alternativer. Dette er müslibarer med vaniljeyoghurt - pakket med nøtter, frø og litt tørket frukt
Avocado er en fantastisk frukt. God alene med litt rømme, deilig i salat, enda bedre i guacamole. Det er deilig med plukk-selv mat av og til, så kan alle ha på det de synes er aller best og en av tingene jeg liker aller best på min tortilla er guacamole
Obligatorisk for deg som liker sterk mat. ). Papaya salaten er svært enkel og lage selv for deg som aldri har laget det før (kan være kjekt å ha smakt den, slik at man har en viss følelse av hvordan sluttproduktet skal smake)
En ny favoritt. En småspicy og syrlig rett, perfekt for deg som er glad i asiatisk mat. Det er en slags variasjon av Pat krapao moo (kjøttdeig med thai basilikum og chili), men med ingredienser som du finner i nærbutikken
Jeg har litt suppedilla for tiden, så alle andre suppeelskere. det er bare å glede seg. I går lagde jeg og Stine denne herlige, kremete suppen med sopp og hvitløk
Finnes det noen som ikke liker pizza. Neppe. Og hjemmelaget pizza er best spør du meg. Jeg har liksom slått meg på en type pizza, og det er denne jeg legger ut nå
I dag lagde min søster på 19 år kjøttkaker, med bittelitt hjelp av meg. Pappa har nemlig et prosjekt på gang, der han har foreslått at min søster lager en ny rett hver uke framover for å lære seg noen nye, norske (eller utenlandske) middagsretter
Den siste uka har det gått i en del gamle kjenninger - grillet pizza på mandag, kjøpt fiskegrateng med kokte poteter og råkostsalat av gulrot og eple på tirsdag, spaghetti bolognese onsdag (denne gangen var jeg så lur at jeg lagde dobbel porsjon saus, så neste gang vi skal ha dette har jeg sausen klar i fryseren), brokkolisuppe torsdag (Jennys klare ukesfavoritt, særlig fordi hun fikk drikke suppa rett ut av en kopp selv), og köfte fra fryseren med pasta og pesto på fredag
I dag bestemte jeg meg for å lage egen superbarnevennelig middag til Jenny, med tanke om at jeg kanskje kunne fryse ned og ha litt i fryseren til henne en annen gang
Lasagne tar litt tid å lage, så det er liksom ikke noe jeg pleier å diske opp med til vanlig. I helgen har vi begynt med oppussing av gangen, i tillegg skal det bygges sandkasse (og store deler av hagen rives opp i den forbindelse)
Denne retten har vært en favoritt her i huset leeeenge. Har blitt servert til gjester ved flere anledninger og blitt dratt frem i omtrent hvert eneste mammatreff jeg har hatt