Myk og deilig sjokolademuffin og luftig oreokrem er stikkordene for disse herlige cupcakesene. Etter en del tråling av oppskrifter på nettet, samtaler med diverse kake-fans og litt annen forskning, fant jeg det jeg var ute etter
Nei, det er vel ingenting som heter slemmeboller. Men da jeg spurte lillesøsteren min hva disse kulene faktisk heter svarte hun at de kalles negerboller
Denne kaken er perfekt å lage dersom man har litt vaniljesaus til overs. Det hadde jeg, og jeg hadde dessuten en ny form, Giant cupcake, som jeg hadde lyst til å teste ut
Denne sjokoladekaken er vegansk og derfor eggefri, glutenfri og melkefri. Det er viktig at dere bruker overmodene bananer, hvis ikke så blir ikke resultatet like stivt
8 stk ღ ☼200gr. usaltet smørOboypulver til «støving»100gr. melkesjokolade 100gr. mørk sjokolade 70% kakao4 egg (hele egget)4 eggeplommer240 g sukker200 g melSmør 8 keramikkformer (ca 7 cm diameter) godt inn med smør i bunn og langs kantene