6 hviter
vispes med sukkeret 1/2 time; heri helles under omrøren den kokende fløte, kokt med den kløvede vaniljestang. Avkjøles og helles i en større eller helst to mindre former, hvori følgende stivnede glasus:
Nå er kanskje ikke denne så veldig påskrelatert annars, men fra og med i morgen kommer en hel haug med påskrecept/påskeoppskrifter inkludert appelsinmuffins, suksesskake, fralla formet som kycklinger/rundtsykker som ser ut som kyllinger og mye mer
Oppskriften kommer fra oppskriftsboka til farmoren min, med det fantastiske navnet Alison Laura Hartmann Støren Castberg (og du som trodde jeg hadde et rart navn
Karamellsaus. Ha alle ingrediensene til karamellsausen unntatt vanilje og natron i en kjele. Hell den varme karamellsausen over popcornene og vend rundt slik at mest mulig av popcornene blir dekket
Tilsett mer fransk krydder som rosmarin, ett par laurbærblader, timian eller provence krydder. Helt på slutten kan du ga ha i litt mel for å jevne sausen, men du behøver ikke
En elegant "Mousse au citron" er likevel enkel å lage. Lekker og luftig "Mousse au citron". 30. 05. 2014. Denne desserten får meg til å tenke på Versailles og fransk herskap og eleganse, så lett og luftig er denne sitronfromasjen
Derfor lagde jeg karamellpudding i skjul før jobb i går morges, da dette er Henrik sin favoritt dessert vil jeg tro han blir veldig fornøyd når denne forma plutselig dukker opp etter middagen i kveld
1. 6. 0. 2. 5. D. e. t. r. h. l. g. -. o. i. u. k. s. m. å. v. a. n. p. d. 4. I. ♥. j. b. V. (. ). F. S. ø. f. ,. y. P. A. B. H. 3. °. C. K. c. T. æ. w. M. O. Ø. J. U. N. E. *. L. G. r l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.