-Randi Annette-. Frokosttips, kunfordere. Jeg blir veldig fort lei av mat og det å spise bare det ene, eller det andre til hver frokost, og til en hver lunsj, passer meg ikke
Disse lagde jeg i forrige uke og de ble fort borte gitt. /inneholder sponsorlinker. Smelt sukkerfri sjokolade (eller mørk sjokolade) og ha i mindre former, husk å smør oppover kantene
De som ikke har ordnet seg praksisplass skulle gjøre det og vi andre skulle jobbe med en oppgave vi har fått og dra til den butikken vi har fått praksisplass i for å bli kjent
Jeg har skrevet et eget blogginnlegg om at jeg ikke driver en interesseblogg for cøliakere eller gluteintolerante (du finner det HER om du vi lese det), men denne oppskriften må deles
Disse har jeg laget en gang på bloggen tidligere, for lenge siden. Men etter at Snapchat kom, og med den muligheten til å faktisk vise dere hvordan disse er laget fikk jeg lyst til å gjøre det på nytt
Så nå er det slutt på dyre utskeielser som kaféturer og take-away kaffe, for en stund i det minste. Etter å ha gått slukøret fordi kaffebar etter kaffebar og sett lengselsfullt etter iskaffen som heldige folk mesker seg med i sola, slo det meg plutselig
En gang i blant må jeg faktisk bla igjennom det selv for å huske alt sammen. Trykk på navnet for å komme til oppskriften Nutellekake Uten sukker, melk eller mel Whipped cream Veldig proteinrik
Har deredet bra. Jeg er på besøk hos stefaren min på Senja der jeg sitter inne i regnværet og prøver å pløye igjennom fagstoff til eksamen om noen uker
Dette er en litt “på-slump”-kake, så det er ikke krise om ikke målene er helt perfekte. Blend alle ingrediensene til en kremet pudding-aktig konsistens
Og det er jammen bra, for disse er garantert borte før jul. Dessuten er dette en type småkake som både er allergivennlig og skikkelig enkel og rask å lage
For tilsatt smak kan du tilsette noen dråper peppermynte, vanilje- eller mandelessens. Det går fint an å bruke juce istedefor søtning, å litt raspet appelsin skall da blir den litt påskegul”
-. -. -. -. L. A. V. K. R. B. O. J. E. S. k. u. n. 3. i. g. r. e. d. s. 1. 7. 0. 2. 5. l. ø. ,. t. y. o. b. 8. m. a. H. å. p. v. j. D. +. f. 9. c. h. w. N. æ. 6. #. P. T. n L
Stavmikseren står i bunnen av beholderen og vil vispe egg fordet meste, men litt og litt olje. Sett stavmikseren i bunn og hell over oljen forsiktig, (grunnen til å helle forsiktig er at man sparer ventetid etterpå)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.