Her kommer enda en sunn snacks-oppskrift (som om ikke eplechips og grønnkålchips var nok). Jeg liker veldig godt å bare ha havsalt på, men litt chili eller kumin kan også være godt
1 boks kikerter. 1 boks kikerter. Ingredienser. 2 ss olivenolje. 1,5 ts honning. 0,5 ts salt. Fremgangsmåte. Skyll og sol kikertene, og fordel på bakepapir på en stekeplate
- Skyll kikertene godt og la de renne godt av seg, gjerne på kjøkkenpapir. Kikertene blir krispy med en myk kjerne når de har blitt ristet og passer utmerket som garnityr til en ellers kjedelig rett
Om du bruker tørkede kikerter husk at disse helst skal bløtlegges ett døgn før de kokes i en time eller to , hvor lenge kommer ann på størrelsen på kikertene dine,før de kan spises og brukes som snacks
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. 7-800 g laksefilet. 1 pakke kikerter, 400 gram. Ha kikerter, pinjekjerner og olje i formen og bak videre i ca 10 minutter. Related PostsLaks med grønn saus og speltperlermai 3, 2014Champagnedampet laks med quinoamars 29, 2014Villaks på stekt spisskål med sitron- og gressløksmørjuli 10, 2013Salmalaks med asiatisk vrimars 6, 2013. 8 − = syv Comment Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene. 7-800 g laksefilet. 1 pakke kikerter, 400 gram Litt ruccolasalat
Da er det greit å ha noen gode alternativer så man slipper å kompromisse på smak eller ty til halv- eller helfabrikata, bare fordi man har litt mindre tid
Nydelig som den er men også kjempegod sammen med kylling, svinekjøtt eller spicy chorizopølse. Fargerik, sunn og velduftende gryterett med kikerter, ris og paprika
Eller en tett boks. Stek 8-10 min på 200* Varm sukkeret og agavesirupen i micro-ovn til sukkeret omtrent er smeltetBland sammen med olje, det blander seg ikke med det gjør ikke noe. Spre massen utover et bakebrett, og stek på 200* i ca 8-10 minutter. 8-10 min på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.