Når svinefileten fylles pådennemåten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt medøynene også
Påmenyen sto breiflabb i spekeskinke, pastinakkpuré, smørdampet purre og ovnstekte potetskiver. Menpå fredag gjorde jeg litt som i gamle dager og koste meg virkelig medmatlagingen i ro og mak
retten smakte aldeles nydelig, noe av spekeskinken ble sprøstekt og smakte utrolig godt til den milde torskesmaken, sausen hadde en passelig krydret smak og passet godt til både fisk og spekeskinke, grønnsakenesammenmed dette ble aldeles nydelig og var på restaurant nivå
Dette er en litt annen vri påpizzasnurrene og et fint alternativ til niste. Det finnes mange andre smaker på disse ostene og du kan i teorien bruke hvilken du vil sammenmed hva du vil
Torsk er både sundt og godt og kan varieres på utallige måter, baker du fisken i stekeovnen serverer du maten i den samme formen som maten er laget i og den passer seg selv, veldig lettvint synes nå jeg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.