Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Luftigeog deeeeeilig myke og med masse vaniljesmak. For en tid tilbake fikk jeg uventet besøk og oppdaget til min store skrekk at jeg IKKE HADDE NOE JEG KUNNE SERVERE
og blir så luftigeog gode. og heller melkeblandingen over. Trill ut rundstykkene og. 1 ss luftigere bakst. Når smøret er smeltet - hell oppi melken i kjelen - og la dette bli varmes opp til 40 grader. Deretter tar du 1 egg - salt, tørrgjær og sukker i kjøkkenmaskinen -. Deretter tilsetter du melet sammen med 1 ss luftigere bakst. Elt godt og sett til heving (ca 1 time)
Det fulgte med et oppskriftshefte i esken til disse formene. Nå har jeg fått et hjelpemiddel til bagels baksten, og på søndag kunne jeg servere luftigeog gode bagels til lunsj
Jeg blir veldig glad hvis du liker, og gjerne også deler, siden min på facebook slik at du får oppdateringer når jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfall på facebook-logoenog trykk deretter ‘liker’
Jeg vispet først egg og vaniljesukker luftig, før jeg hadde i smør, lettrømme og melk. Vi var tilbake på lørdag, men vi har ikke hatt tilgang til internett her hjemme før i går ettermiddag, noe som resulterte i abstinenser for både «gammel» og ung
Disse små, hjemmelagde ogluftige brødene hadde vi til en pastarett forrige uke. Jeg har tidligere laget mini focaccia og vært fornøyd med disse, men jeg lurer alltid på hvor lite mel man egentlig trenger å bruke før det blir for lite
Rundt omkring ligger solkremer i alle slags tall og farger. Det er våte håndklær slengt til tørk over stoler og på svaberget svettes det ut vinter og vin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.