Bland alt det tørre sammen med revet eple, hell så over sausen og rør godt. En sunn ettermiddags snack sammen med litt frukt, til dessert i Vildes matboks, for litt ekstra kos og energi på tur eller trening, you name it
Smakfulle og fargeglade stenger, proppfulle av godsaker for en liten mage. Fargen skremte han litt i begynnelsen, men da han først smakte maten, spiste han alt
Smak til med salt, pepper,fish sauce og presset citron. Så tar du kasserollen av varmen og siler kraften gjennom en sil, klem litt forsiktig med øsen slik at du får ut all kraften, men ikke klem så hardt at partikler av rekeskallet kommer igjennom silen
Fjern fra ovnen og toppe eplenemed blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Starter på ytterkanten aveple lage tynne skiver, skjære det meste av veien, men ikke hele veien gjennom eple
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Lokalt øl har jeg bedre tilgang til, med en lokal brygger som spanderer noen smaksprøverav og til. Når du kommer hjem er den bare å servere rykende varm og ikke minst med utrolig mørt kjøtt som har stått og godgjort seg i mange timer på svak varme
Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam. Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med
Denne gryten har en litt annerledes smak enn det som er vanlig når man lager en oksegryte. Selv var jeg litt skeptisk til kombinasjonen med øl, stjerneanis og muskat, men det var helt ubegrunnet, gryten smaker helt fantastisk
Vannkefir og surdeigsbrød av spelt med upasturisert smør, ramsløkpurè og Røros lavpasturisert rømme. Jeg mesker meg med vannkefir, gelatin, upasturiserte oster og smør, og i dag har jeg til og med laget surdeigsbrød
Smak sausen til med litt salt og pepper, vær forsiktig med saltet, da det er salt på kjøttet også. Bland sammen boksen med hakkede tomater, chilisaus, vin, litt presset sitron og krydder
Forbered et ark med pergament papir for å plassere eplene på senere. Skjær smøret i små terninger og smelte over svak varme i en panne med en tykk bunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.