Legg på baconskiverogskiver av fersk mozzarellaost. Imens kan du starte på tilbehøret, selv synes jeg det smaker godt medstrmiler av rødløk ogpaprika stekt i smør samt kokte brokkolibuketter
Lag en lomme på kyllingfilêteneog fyll med kremosten. Smakfult medrømmedressingtil. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk
♦ Server medovnsbaktepotetbåter, brokkoliogbearnaise-saus. ♦ Skjær opp osteskiverog legg en god klump medhvitløksmør på osten, og deretter rull osten over
Kyllingfiletene ble først stekt i olje oglitt smør og krydret med salt/pepper. fyllet gjør at dette bliforhåndsvismektig mat, så en stor kyllingfilet holder lenge til en person
Server denne enkle, men utrolig gode gryta sammen med kokt fullkornsris pg littfrisksalat. Så jeg fant ut at jeg kunne prøve å tilnærme meg smakene med ferske råvarer Dette ble jo myyyye bedre også
La ferdigstektebaconterningerliggei panna og vend inn grønnsakene. Grav ut innholdet, og kjør det sammen med de andre grønnsakene i foodprosessor, eller hakk det ibittesmåbiter
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mineogså kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Jeg lagde i stand et grønnsaksfat meddiversesalater, tomat, avokado og rødløk. Disse rullet jeg sammen med en våt spiseskjeog hånden min før jeg stekte de i en varm stekepane medlitt smør til de ble gyldene ogfine
Server med en frisksalat, olivenog soltørkede tomater. Det er ikke mye hokkus pokkus å få til dette, så imponer venner ogfamiliemed en lekker middagtil helgen
Denne retter en littasiainspirertmedfriske smaker oglitt ekstra krydder. Den krever kort tilberedningog du kan varierei det uenderligemed smaker ogtilbehør
Kok risogasparges/brokkoli, steiksjampinjong. Kesam-dressing. Bland alt som står over ioppskriften. Skjær kyllingen på langs oppå, smør Philadelphia ost i, surr 2 baconstriper rundt hver filet, legg iildfast form i ovnen, 200gr i 30 min ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.